Velkommen til denne bloggen om ulike ting innen regattaseiling

Velkommen til denne bloggen om ulike ting innen regattaseiling

onsdag 17. august 2011

Haugesund Race Weekend 2011


Team J&J har seilt mange av de 31 gangene denne regattaen er blitt avholdt. I år hadde de begge sine Melges 24 på startstreken. Jørgen og Jens A.Wathne er de som står bak laget og de var begge ombord i NOR649 sammen med Olav Aleksander Bu og Ronny Rosenberg.

På fredagen var det seilas fra Kopervik og opp til Haugesund. NOR649 var den båten som fikk aller best start. Det var imidlertidig X35 med navnet X-Vision som tok overall seieren mede fantastisk god seiling.






Fredagens resultater finner man >HER<


På Lørdag var det klar for seilas på Sletta. Det ble en litt trøblete start for 649, men etter 10 min seiling var de i front. Ved passering Føynå var det bare en Rainbow 42 og en Farr 40 som var foran. Da ble gennakeren satt og etter kort tid var NOR649 Party Girl fra Haugesund SF i front igjen. Den plasseringen holdt de forbi Ramsholmen og halveis opp til Røvær. Flere båter kuttet svingene og gikk på med både kjøl og ror. Cubanaren seilt av Karl Otto Book seilte aller kortest og tok innpå NOR649, men ikke nok. Melges 24 Party Girl en tok overall og klasseseier på lørdagen.



Lørdagens resultater finner man >HER<

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar